v-cr-se-zacala-prodavat-klavesnice-steelseries-apex-15
Novinka V ČR se začala prodávat klávesnice SteelSeries Apex 15

V ČR se začala prodávat klávesnice SteelSeries Apex 15

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2017 16:00

Výrobce herních periferií, SteelSeries, uvádí na trh membránovou klávesnici Apex 150. Ta nabízí odolnost vůči vodě, RGB podsvícení a podporu softwaru SteelSeries Engine.

Reklama

SteelSeries Apex 150 je vyhotovena v jednoduchém funkčním designu založeném na tradičním obdélníkovém tvaru a černé barvě. Nabízí klasické rozložení kláves včetně numerického bloku a dlouhého levého shiftu. V klávesnici jsou integrovány nové membránové spínače vyvinuté speciálně pro SteelSeries, které by měly poskytovat tichý provoz a garanci životnosti dvacet milionu kliknutí.

Klávesnice je odolná vůči stříkající vodě a podsvícena v pěti zónách, které jsou plně nastavitelné prostřednictvím dodávaného softwaru SteelSeries Engine. Ten nově zahrnuje podporu aplikace Discord a umožňuje okamžitou reakci podsvícení na momenty spojené s komunikací, jako jsou nové příchozí zprávy, vypnutí mikrofonu a jiné. Software obsahuje také Audio Visualizer, GameSense, reagující na hudbu, resp. akce ve hře, a PrismSync synchronizující podsvícení a efekty napříč produkty SteelSeries

SteelSeries Apex 150 je v ČR dostupná za doporučenou cenu 1 699 Kč s DPH.

V ČR se začala prodávat klávesnice SteelSeries Apex 15
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama