htc-vive-je-dostupny-s-ocekavanym-titulem-fallout-4-vr
Novinka HTC Vive je dostupný s očekávaným titulem Fallout 4 VR

HTC Vive je dostupný s očekávaným titulem Fallout 4 VR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 10. 2017 19:00 3

Fallout 4 dorazí již brzy na virtuální realitu HTC Vive. Všichni, kdo si od dnešního dne zakoupí headset na webové stránce vive.com nebo u tuzemského prodejce Alza.cz, získají bezplatně kód v hodnotě 60 eur ke stažení hry, kterou si budou moci zahrát již 12. prosince.

Reklama

Fallout 4 je legendární post-apokalyptické dobrodružství od tvůrců Bethesda Game Studios a je držitelem více než 200 „Best Of“ ocenění včetně DICE a BAFTA Game of the Year, a nejnověji také držitel ocenění „Best Virtual Reality Game“ z Gamescom 2017, které konečně přichází do VR.

„Fallout 4 VR je nejvíce očekávaným VR titulem těchto Vánoc a tým herních vývojářů Bethesta Game Studios dodržuje slib a přináší stejně rozsáhlý svět, který byl k vidění v původní hře, a současně těží maximum z pohlcujícího využití virtuální reality v pokojovém měřítku, které HTC Vive nabízí, pro dech beroucí zážitek v Pustině,“ sdělil Joel Breton, generální ředitel Vive Studios. „Hra s téměř nekonečným obsahem, stovkami lokací, postav a úkolů, která bude plně hratelná ve VR, je něco, co jsme chtěli přinést VR herní komunitě. Nyní jsme nadšeni, že tuto hru poskytneme novým majitelům Vive a těšíme se na spuštění hry v prosinci.“

Fallout 4 VR je ohodnocen věkovým ratingem PEGI 18 a uživatelům musí být 18 a více let, aby mohli herní klíč získat. Cena bundlu (balení) HTC Vive + Fallout 4 je v obchodě Alza.cz stanovena na 18 999 Kč s DPH.

HTC Vive je dostupný s očekávaným titulem Fallout 4 VR
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama