nova-verze-aplikace-sygic-travel-vr-ke-stazeni
Novinka Nová verze aplikace Sygic Travel VR ke stažení

Nová verze aplikace Sygic Travel VR ke stažení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 9. 2017 23:30

Tvůrce navigací Sygic vyslala svého předního cestovatele Michala na jednoroční cestu kolem světa s cílem vytvořit rozsáhlý soubor snímků VR z nejpůsobivějších globálních destinací. Natočená videa jsou použita v nové verzi aplikace Travel VR, kterou dnes vývojáři uvedli na trh.

Reklama

Databáze Sygic Travel VR nyní pokrývá téměř 5 000 unikátních cestovatelských videí ve formátu 360° (z toho 40 destinací je doplněno o mluvený komentář) a fotografií z celého světa. Nová verze aplikace, která už je ke stažení, kromě nových videí přidává i pozměněný design pro 3D uživatelské rozhraní.

Aplikace Sygic VR Travel zasahuje do dvou tržních segmentů, které vykazují zdravý růst: cestování a vituální realita. Odhaduje se, že globální trh s cestováním do roku 2022 vygeneruje až 1 miliardu USD, přičemž k prudkému růstu dochází zejména na rozvíjecích se trzích. Očekává se, že segment VR bude mít ještě rychlejší růst, přičemž odborníci očekávají, že prodej náhlavních displejů (HMD) dosáhne téměř pětinásobku prodeje iPhonů v období mezi 2014 a 2018.

Technologie VR přetváří celou řadu odvětví – například cestování – změnou způsobu, jakým spotřebitelé reagují s video obsahem. A protože Sygic je první, kdo nabízejí 360° virtuální cestování, tato společnost přináší revoluci do způsobu, jakým cestovatelé plánují své potenciální dovolené.

Stahujte: Sygic VR Travel pro Android

Nová verze aplikace Sygic Travel VR ke stažení
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama