podporte-rytmik-studio-na-startovaci
Novinka Podpořte Rytmik Studio na Startovači

Podpořte Rytmik Studio na Startovači

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2017 15:45 2

Společnost Cinemax právě pracuje na nové generaci populární hudební aplikace Rytmik pro PC a macOS, která přinese spoustu vylepšení a lokalizaci do češtiny. Aby mohla nová verze spatřit světlo světa, potřebují vývojáři na Startovači vybrat alespoň šedesát tisíc korun.

Reklama

První řada aplikace Rytmik vznikla na platformě Nintendo DSi, která bohužel neumožňovala českou lokalizaci. Tento hendikep si aplikace nese dodnes, což je vzhledem k aktivní komunitě uživatelů velká škoda.

V nové generaci Rytmiku pro PC/Mac to vývojáři chtějí konečně změnit a vy jim v tom můžete pomoct. Aplikace se musí pro lokalizaci podstatným způsobem upravit, v češtině musí být návody, všechny budoucí aktualizace i podpora uživatelů. Je to hodně práce, která čistě ekonomicky nemusí dávat smysl, ale vývojáři tvrdí, že jim záleží na tom, aby se tuzemští muzikanti zapojili do mezinárodní komunity okolo aplikace Rytmik.

Cíl

Pokud vývojáři vyberou alespoň 60 tisíc korun, tak Rytmik Studio (Steam verze pro PC/Mac) bude v češtině, a to včetně manuálu. Bude v češtině nejen při vydání finální verze, ale i ve všech dalších aktualizacích a rozšířeních.

Vyšší cíl

Pokud by se povedlo vybrat více než 120 tisíc korun, připraví vývojáři v češtině i video tutoriály, které vám usnadní první kroky s Rytmikem. V pokročilých tutoriálech se pak dozvíte i triky, jak efektivně využívat, to co Rytmik nabízí.

Pokud chcete Rytmik na Startovači podpořit, zamiřte sem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama