lg-g6-zlevnilo-na-historicke-minimum
Novinka LG G6 zlevnilo na historické minimum

LG G6 zlevnilo na historické minimum

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2017 10:30

Špičkový chytrý telefon G6 od společnosti LG v uplynulých měsících výrazně zlevnil. Jeho cena spadla pod hranici jedenácti tisíc korun. Přístroj se tak prodává o devět tisíc méně, než stál v době uvedení na trh. Vyplývá to z informací nákupního rádce Heureka.cz.

Reklama

LG G6 se v tuzemských obchodech začalo nabízet na přelomu dubna a května letošního roku. Tehdy si jej prodejci cenili na 19 990 Kč. Nicméně třeba operátor Vodafone jej přeci jen nabízel levněji, a to za 16 177 Kč.

Už během letních prázdnin však cena spadla až k hranici 12 tisíc korun. V současnosti pak je možné smartphone od společnosti LG zakoupit nejlevněji za 10 600 Kč.

Pracovní tempo G6 udává osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 821 při taktu 2,35 GHz. Ten má k dispozici 4 GB operační paměti, pro data je připraveno 32 GB úložného prostoru.

Dotykový panel s úhlopříčkou 5,7 palce je širokoúhlý, má poměr stran 18:9. Rozlišení je 2 880 × 1440 obrazových bodů. Z další výbavy se sluší vyzdvihnout dobré výsledky podávající dvojitý fotoaparát na zadní straně přístroje či operační systém Android Nougat.

LG G6 zlevnilo na historické minimum
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama