do-prodeje-miri-samsung-galaxy-s8-v-ruzove-barve
Novinka Do prodeje míří Samsung Galaxy S8 v růžové barvě

Do prodeje míří Samsung Galaxy S8 v růžové barvě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2017 17:00 5

Samsung oznamuje, že barevné portfolio jejího špičkového smartphonu Galaxy S8 se rozšíří o růžový odstín (Rose Pink). Dosud byl telefon k dostání pouze v černé (Midnight Black), fialové (Orchid Gray), stříbrné (Arctic Silver) a modré (Coral Blue).

Reklama

Novinka bude na českém trhu v prodeji u vybraných prodejců od 18. Září, tedy od příštího pondělí. Doporučená maloobchodní cena telefonu zůstane stejná jako u ostatních barev – 21 999 Kč s DPH.

Samsung Galaxy S8 je vybaven 5,8palcovým bezrámečkovým displejem se zaoblenými stranami. Uvnitř smartphonu kmitá výkonný procesor Exynos 8895, nechybí 4 GB RAM a 64 GB paměti pro data, kterou lze doplnit paměťovou kartou. Zajímavostí je použití skeneru oční duhovky.

Do prodeje míří Samsung Galaxy S8 v růžové barvě
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní fotoaparát na zadní straně má rozlišení dvanáct megapixelů a je napojen na objektiv se světelností f/1,7. Rozlišení čelní kamery je osm megapixelů.

Stejně jako předchozí model (Galaxy S7) i S8 charakterizuje stupeň krytí IP68. Telefon je odolný proti vniknutí prachu a chráněn proti potopení do vody. Samsung uvádí, že „es osmička“ bez úhony přečká ponoření do více než 1,5metrové hloubky po dobu 30 minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama