nokia-2-bude-zaklad-s-dlouhou-vydrzi
Novinka Nokia 2 bude základ s dlouhou výdrží

Nokia 2 bude základ s dlouhou výdrží

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2017 20:00 3

Společnost HDM Global, která v minulých měsících uvedla do prodeje několik chytrých telefonů značky Nokia, chystá další novinku. Ta nenabídne nejvýkonnější hardware, lákat bude zejména na baterii s vysokou kapacitou, od níž lze čekat dlouhou výdrž i při dlouhodobém používání. Informace unikla z databáze amerického certifikačního úřadu FCC.

Reklama

Že chystaná Nokia 2 nebude špičkový smartphone, dokládá použití procesoru Snapdragon 212, který nepatří mezi nejvýkonnější. Operační paměť má mít kapacitu 1 GB. Grafický čip bude Adreno 304 a rozšiřitelná uživatelská paměť dostane pravděpodobně kapacitu 16 GB.

Displej telefonu bude pětipalcový s HD rozlišením a jako operační systém výrobce vsadí na Android 7.1.1 Nougat bez jakékoliv nadstavby. Velmi dobrou výdrž, zejména pak ve spojení s nepříliš energeticky náročným hardwarem, pak zajistí akumulátor kapacity 4 000 mAh.

To nejpodstatnější týkající se Nokie 2 však stále nevíme. Dosud nebylo oficiálně potvrzeno, kdy se smartphone začne prodávat a za jakou částku.

Nokia 2 bude základ s dlouhou výdrží
i Zdroj: PCTuning.cz

Nokia 2 bude základ s dlouhou výdrží
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama