blizi-se-predstaveni-vivo-x20
Novinka Blíží se představení Vivo X20

Blíží se představení Vivo X20

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2017 15:00

Čínská společnost Vivo oficiálne potvrdila termín představení svého chytrého telefonu X20. Stane se tak ve čtvrtek 21. září. Upozornil na to server GSM Arena.

Reklama

Vivo X20 bude stavět na stejném základu jako předchůdci, tedy na slušné výbavě a přijatelné ceně. V nitru smartphonu bude tepat čipová sada Snapdragon 660, ke kterému výrobce přidá 6 GB operační paměti, což je v současné době ideální kapacita, aby byla zajištěna naprostá plynulost operačního systému Android.

Čelní stranu mobilu bude zdobit displej technologie AMOLED s vysokým rozlišením 2 160 × 1 080 pixelů a poměrem stran 18:9. Úhlopříčka dotykového panelu bude zřejmě 5,2 nebo 5,5 palce.

Energií bude Vivo X20 zásobit akumulátor kapacity 3 500 mAh. V další výbavě bychom měli najít i technologii Face Unlock, která umožní odemknout telefon pomocí rozpoznání obličeje namísto klasického zadávání PINu či hesla. A chybět nemají ani dva fotoaparáty: hlavní duální umístěný na zádech zařízení nabídne rozlišení 24 Mpx a stejným rozlišením se zřejmě pochlubí i kamerka pro videohovory a autoportréty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama