freecom-uvadi-dokovaci-stanice-mdock-pro-pevne-disky
Novinka Freecom uvádí dokovací stanice mDock pro pevné disky

Freecom uvádí dokovací stanice mDock pro pevné disky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2017 11:30 1

Společnost Freecom spouští produktovou řadu mDock. Ta zahrnuje dokovací stanice, které umožňují snadný přístup k souborům uloženým na interních pevných discích formátu 2,5" a 3,5".

Reklama

Dle výrobce jsou nové dokovací stanice vhodné pro profesionální a domácí použití. Mohou být například použity k instalaci softwaru nebo celého diskového obrazu, rychlé formátování nebo mazání dat, obnovení dat ze starých disků, diagnostické kontroly a zálohování.

Díky možnostem konektivity USB 3.1 Gen2 / Type-C, USB 3.0, USB 2.0 a PATA / IDE lze disky připojit k libovolnému počítači a jsou okamžitě k dispozici jako externí úložiště.

Modely mDock 3.0, mDock USB-C a mDock Pro mají všechny vertikální zásuvky, do kterých lze vložit pevný disk velikosti 2,5" a 3,5". mDock Duplicator má dva sloty, které jsou kompatibilní s oběma těmito diskovými formáty, a umožňuje přímé kopírování dat mezi pevnými disky bez průchodu počítačem. Uživatel pouze vloží pevný disk do zásuvky, stiskne tlačítko a celý disk se zkopíruje do druhého.

Kompletní specifikace a ceny nových dokovacích stanic naleznete níže:

Freecom uvádí dokovací stanice mDock pro pevné disky
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama