evolveo-freetalk-xm2-umozni-komunikovat-bez-poplatku
Novinka Evolveo FreeTalk XM2 umožní komunikovat bez poplatků

Evolveo FreeTalk XM2 umožní komunikovat bez poplatků

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 9. 2017 13:00

Být mobilní, stále v kontaktu a nezávislý. To jsou některé požadavky, které zapadají do obrazu dnešní doby. Novinkou v portfoliu produktů značky EVOLVEO, která tyto požadavky naplňuje, je sada ručních vysílaček FreeTalk XM2.

Reklama

Vysílačky najdou uplatnění v celé šíři aktivit: od profesionální komunikace ostrahy, organizátorů velkých společenských akcí, pracovníků na stavbách, lesníků, myslivců přes sportovce a turisty při pobytu v přírodě nebo na cestách.

EVOLVEO FreeTalk XM2 je sada dvou vysílaček a dodává se s duální dobíjecí základnou. Vysílačky se vyznačují LCD displejem, mají výkon 0,5 W a dosah v otevřeném prostoru až 8 km. Pracují ve standardu PMR 466, s frekvencí 446 MHz a s možností využít až 8 kanálů. Mezi další funkce patří VOX (aktivace hlasem), CALL (deset volacích tónů) nebo Roger Beep (potvrzovací signál). Vysílačky mohou využít až 38 CTCSS subkanálů. Samozřejmostí je funkce monitorování a skenování kanálů, ovládání hlasitosti a automatické potlačování šumu.

Praktický design je podpořen maskováním typu Army camouflage. Vysílačky mají integrovanou svítilnu. EVOLVEO FreeTalk XM2 spolehlivě komunikují se všemi vysílačkami typu PMR446.

Dostupnost a cena

Sada dvou vysílaček EVOLVEO FreeTalk XM2 je dostupná za doporučenou koncovou cenu 1290 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama