podivejte-se-na-nove-video-z-final-fantasy-xv-pro-pc
Novinka Podívejte se na nové video z Final Fantasy XV pro PC

Podívejte se na nové video z Final Fantasy XV pro PC

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 9. 2017 16:30 1

O tom, že hra vyjde na začátku příštího roku, Square Enix informovalo na veletrhu Gamescom. Final Fantasy XV na počítačích nabídne nejen obrovský svět a spoustu vzrušujících úkolů, ale také brilantní vizuální stránku. To ostatně také potvrzuje nejnovější gameplay video ukazující chystaný titul v rozlišení 4K při šedesáti snímcích za sekundu.

Reklama

Final Fantasy XV v notně vylepšené verzi vyjde s podtitulem Windows Edition začátkem roku 2018 i pro PC. Hra nabídne jak základní, tak veškerý doposud vydaný dodatečný obsah – všechny zdarma dostupné updaty, ale i kompletní přídavky ze season passu.

PC verze navíc poběží na vylepšené variantě Luminous enginu, jejíž hlavní předností je integrace technologie nVidia GameWorks, která přinese využití hned několika nástrojů. Například díky TurfEffects bude tráva vypadat realisticky, Hairworks se zase postará o lepší zpracování vlasů a srsti, díky ShadowWorks budou postavy sami na sebe vrhat stíny, Flow zajistí lépe vypadající vodu, oheň či kouř a VXAO obstará větší hloubku obrazu.

Z videa je patrné, že hra vypadá opravdu skvěle a tak vás jistě zajímají oficiální hardwarové požadavky. Zatím vás ale musíme zklamat. Vývojáři doposud nic neprozradili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama