cat-t20-pracovni-tablet-do-extremnich-podminek
Novinka CAT T20: pracovní tablet do extrémních podmínek

CAT T20: pracovní tablet do extrémních podmínek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 9. 2017 17:00 3

Americká značka Cat na berlínském veletrhu IFA představila svůj první odolný tablet T20. Novinka běží na operačním systému Windows 10 a nabízí podporu LTE připojení. Určena je hlavně pro práci v náročných podmínkách a lokalitách, kde jsou extrémně odolná zařízení nezbytností.

Reklama

Značka CAT, která je známá spíše jako producent strojů pro těžký průmysl, už několik let prodává i smartphony. Nyní do jejího portfolia přibyl první tablet. Nese označení T20 a vyznačuje se především vysokou odolností. Certifikace IP67 zaručuje, že odolá ponoru až jeden metr pod vodní hladinu po dobu až 30 minut. Odolá také vlhkosti, písku, prachu a splňuje náročné požadavky vojenského standardu MIL SPEC 810G. Je odolný vůči pádu z výšky 1,8 metru, vibracím; tekutinám, solné mlze a vydrží také extrémní atmosférický tlak.

CAT T20 není žádný topmodel. V jeho výbavě najdeme osmipalcový displej se slabším rozlišením 1 200 × 800 px, čtyřjádrový procesor Intel Atom Z8350 s taktem 1,44 GHz či 2 GB RAM. Pro data je připraven 64GB modul, ze kterého část uzme Windows 10.

Primární fotoaparát přichází s 5Mpx rozlišením, sekundární kamera je dvoumegapixelová. Velmi dobrou výdrž by pak měla zajistit baterie s kapacitou 7 500 mAh, která zároveň může posloužit i jako powerbanka pro smartphony.

Caterpillar T20 bude na trh v České republice uveden v průběhu podzimu. O přesném datu a ceně vás budeme včas informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama