honor-zlevnuje-sve-smartphony-usetrit-muzete-tisice
Novinka Honor zlevňuje své smartphony. Ušetřit můžete tisíce

Honor zlevňuje své smartphony. Ušetřit můžete tisíce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 9. 2017 14:30 1

Značka Honor se rozhodla udělat svým fanouškům radost, a proto v září výrazně snižuje ceny u čtyř svých smartphonů. Snížená cena se týká jak prémiových modelů Honor 9 a Honor 8, tak dostupnějších kousků Honor 6X nebo Honor 6A.

Reklama

Nižší cenou se snaží Honor vyjít vstříc zejména mladým lidem, kteří tvoří největší část zákazníků značky, a během začátku školního roku mohou také vybírat nový chytrý telefon. Například Honor 6A se tím stává bezkonkurenčně nejlevnějším telefonem s osmijádrovým procesorem na našem trhu a Honor 9 tak ještě výrazněji válcuje vlajkové lodě konkurenčních značek.

Honor 9 snižuje cenu o 2000 Kč

Špičkový Honor 9 patří k tomu vůbec nejlepšímu, co je na trhu chytrých telefonů momentálně k dispozici. Na přední straně designového telefonu je 5,15palcový Full HD displej a nově také bleskurychlá čtečka otisků prstů. Zadní straně kraluje duální fotoaparát, s kombinací 12+20 Mpx, videa natáčí až do rozlišení 4K. Výkon zajišťují osmijádrový procesor Kirin 960 s 4GB operační pamětí. Vše doplňují 64 GB paměti pro data, konektor USB-C, infraport, 3200mAh baterie, funkce rychlonabíjení, podpora dualSIM nebo NFC a Android 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 5.1. Vlajková loď značky Honor 9 v září zlevňuje z 12 990 Kč na 10 990 Kč! K dispozici je v safírově modrém, antracitově černém nebo ledově šedém odstínu.

Honor 8 nyní s cenou pod 9 000 Kč

Loňský model Honor 8 v září zlevňuje z 9 990 Kč na 8 990 Kč. Telefon s 5,2palcovým Full HD displejem má kvalitní duální fotoaparát s rozlišením dvakrát 12 Mpx. Čtečka otisků prstů v kombinaci s chytrým tlačítkem smartkey je umístěná na zadní straně telefonu. Smartphone je poháněný osmijádrovým procesorem Kirin 950 a 4GB operační pamětí, interní paměť má 32 GB, výdrž zajistí baterie s kapacitou 3000 mAh. Honor 8 podporuje NFC, dualSIM a má také infraport, USB-C a funkci rychlonabíjení. Za novou cenu je k dispozici ve třech barvách: modré, černé a bílé.

Nejlevnějším osmijádrovým telefonem na našem trhu je Honor 6A

Honor 6A jako výjimka ve své třídě disponuje Androidem 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 5.1. Za svou nízkou cenu nabízí neobvyklou výbavu včetně pětipalcového displeje s HD rozlišením, 13Mpx fotoaparátu doplněného 5Mpx přední kamerou a interní paměti s kapacitou 16 GB nebo systému dualSIM. Výkon obstarávají osmijádrový procesor Snapdragon 430 a 2 GB RAM, kterým sekunduje baterie s kapacitou 3020 mAh. Model s kovovými zády je dostupný ve zlaté, stříbrné nebo šedé verzi. Honor 6A je trvale zlevněný z původních 4 290 Kč na ještě sympatičtějších 3 690 Kč.

Honor 6X s duálním foťákem nově za 5 990 Kč

Na našem trhu nejdostupnější smartphone s duálním fotoaparátem a spolehlivou čtečkou otisků prstů. Zadní duální fotoaparát s rozlišením 12+2 Mpx doplňuje přední 8Mpx kamerka. Honor 6X má 5,5palcový Full HD displej, 3 GB RAM a 32GB interní paměť, podporuje systém dual SIM i funkci NFC. Kovový Honor 6X je na trhu ve třech barevných provedeních – ve zlaté, šedé a stříbrné. Cena telefonu se od září trvale snižuje z původních 6 990 Kč na 5 990 Kč.

Nižší ceny prémiových modelů Honor 9 a Honor 8 se omezují pouze na měsíc září, modely Honor 6A a Honor 6X pak mají cenu sníženou trvale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama