esport-monitor-zowie-by-benq-xl2546-s-technologii-dynamic-accuracy
Novinka eSport monitor ZOWIE by BenQ XL2546 s technologií Dynamic Accuracy

eSport monitor ZOWIE by BenQ XL2546 s technologií Dynamic Accuracy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2017 12:00

ZOWIE by BenQ, značka produktů pro eSport, uvádí na trh nový monitor s označením XL2546. Ten navazuje na svého předchůdce XL2540 a nově nabízí pokročilou technologii Dynamic Accuracy (DyAc).

Reklama

24,5palcový monitor je osazen TN panelem s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, dále disponuje rychlou odezvou 1 ms a obnovovací frekvencí 240 Hz. Proti předchůdci je integrována technologie Dynamic Accuracy, která by měla zajistit přesnost a čistotu zobrazení zejména při pohybu a dodat hráčům vyšší jistotu, že zasáhnou soupeře a nikoli jeho stín.

V monitoru nechybí také další funkce snadno dostupné pomocí ovladače S-Switch vylepšující kvalitu a plynulost obrazu, jako jsou Black eQualizer, Color Vibrance nebo technologie starající se o ochranu zraku uživatele Flicker-free a Low Blue Light.

XL2546je vyveden v klasické černé barvě s rudými doplňky a nabízí bohatou ergonomii skýtající široké možnosti nastavení výšky, otočení či naklopení. K dispozici je clona po obou bocích, která eliminuje okolní optické rušení a umožňuje hráči maximální soustředění na hru. Nechybí ani další designové prvky, jako jsou ukazatele individuálního nastavení pozice, madlo, pořadač na kabely v noze monitoru a vysouvací háček k uložení sluchátek. Konektivitu zajišťují konektory DVI, 2× HDMI, DisplayPort a porty USB.

ZOWIE by BenQ XL2546 je dostupný za doporučenou koncovou 13 990 Kč s DPH.

 eSport monitor ZOWIE by BenQ XL2546 s technologií Dynamic Accuracy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama