archos-diamond-alpha-plus-prichazi-s-dualnim-fotakem-a-6-gb-ram
Novinka Archos Diamond Alpha Plus přichází s duálním foťákem a 6 GB RAM

Archos Diamond Alpha Plus přichází s duálním foťákem a 6 GB RAM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2017 12:30

Na letošním veletrhu IFA v Berlíně francouzský výrobce Archos představí svůj nejnovější smartphone Diamond Alpha Plus. Ten nabídne zákazníkům nejen kovové tělo či dostatečně výkonný osmijádrový procesor, ale také nadstandardní porci 6 GB operační paměti.

Reklama

Chytrý telefon Diamond Alpha Plus je vybavený 5,2palcovým IPS displejem s rozlišením Full HD 1920 × 1 080 pixelů a dobrými pozorovacími úhly. Dále tu je procesor Snapdragon 653 s osmi jádry, který doplňují 6 GB RAM a 128GB interní úložiště. To lze kdykoli rozšířit o dalších 256 GB pomocí microSD karty. V zadní části kovového těla telefonu je pak umístěna čtečka otisků prstů a dvojitý fotoaparát s rozlišením 13 Mpx. Přední foťák je určen hlavní pro selfies, nabízí rozlišení až 16 Mpx.

V další výbavě smartphonu najdeme podporu funkce dualSIM, operační systém Android 6.0 Marshmallow s uživatelským rozhraním Nubia UI 4.0 či baterii s kapacitou 2 950 mAh. Pro dobíjení akumulátoru je připraven USB-C konektor a nový Archos samozřejmě podporuju také frekvence LTE.

Diamond Alpha bude k dostání v říjnu za doporučenou cenu 12 239 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama