htc-spustilo-predobjednavky-nejvybavenejsi-konfigurace-htc-u11
Novinka HTC spustilo předobjednávky nejvybavenější konfigurace HTC U11

HTC spustilo předobjednávky nejvybavenější konfigurace HTC U11

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 8. 2017 14:30

Od dnešního dne je na eshopu www.htc.com dostupné špičkové HTC U11 s rozšířenou interní pamětí i RAM pro ještě lepší multitasking. Mnozí zákazníci jistě ocení i podporu DualSIM

Reklama

Cena HTC 11 v nejvyšší konfiguraci je stanovena na 21 490 Kč. První telefony budou zákazníkům odeslány v průběhu září.

Nejlepší HTC současnosti dostalo výbavu, kterou zatápí nejlepším modelům na trhu. V jeho výbavě najdeme 5,5palcový QHD displej, který je vsazen do precizně zpracovaného kovového těla – to navíc obepíná speciální rámeček, s jehož pomocí lze gesty telefon ovládat. Funguje to i v rukavicích nebo s mokrýma rukama, HTC 11 prostě rozeznává sílu stisku.

Zařízení používá procesor Snapdragon 835 společně s novou generací GPU Adreno a 6 GB RAM. Co se fotoaparátu týče, i ten má špičkové ambice. Rozlišení je dvanáct megapixelů, světelnost je f/1.7 a nechybí optická stabilizace obrazu.

Co se další výbavy týče, HTC U11 je odolné vůči vodě a prachu (IP67), jeho baterie má kapacitu 3 000 mAh a nechybí čtečka otisků prstů, která je pod displejem a vedle ní najdeme dvě senzorová tlačítka pro ovládání telefonu. Samozřejmostí je také podpora rychlého nabíjení QuickCharge 3.0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama