vodafone-da-predplacenkarum-az-trojnasobek-dat-za-stejnou-cenu
Novinka Vodafone dá předplacenkářům až trojnásobek dat za stejnou cenu

Vodafone dá předplacenkářům až trojnásobek dat za stejnou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 8. 2017 12:00

Vodafone navýšil k 26. srpnu data u svých balíčků k předplaceným kartám. Navýšení dat je až trojnásobné oproti původní hodnotě. Cena u všech balíčků zůstává stejná.

Reklama

Data se navýšila u všech Balíčků ke kartě – Data & SMS a kombinovaných balíčků Komplet, která obsahují volání, data i SMS. Vodafone navíc od dnešního dne přidá další data ke zmíněným balíčkům jako dárek. Zákazníci si je vyzvednou v mobilní aplikaci Můj Vodafone.

Vodafone nyní také u Karty 26 navýšil datový tarif z původních 500 MB na 1,2 GB a ponechal stejnou cenu. Studenti tak získají vice než dvojnásobek dat. Balíček, který mimo to obsahuje i neomezené SMS a volání v síti Vodafonu a dalších 100 minut do dalších sítí, je bude stát i nadále 249 Kč.

Více dat dostali také stávající zákazníci, kteří měli aktivní datový Balíček ke kartě k 26. 8. Vodafone resetoval FUP na novou, vyšší hodnotu. Nová data lze užívat do konce platnosti datového balíčku. Pokud dojde k obnově datového balíčku nebo k nové aktivaci, balíček bude mít automaticky nový objem dat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama