qnap-vydava-mobilni-aplikaci-pro-okamzite-vyhledavani-souboru-na-nas
Novinka QNAP vydává mobilní aplikaci pro okamžité vyhledávání souborů na NAS

QNAP vydává mobilní aplikaci pro okamžité vyhledávání souborů na NAS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 8. 2017 13:00

Ode dneška je dostupná aplikace Qsirch pro mobilní zařízení, která uživatelům umožňuje vyhledávat soubory na více zařízeních QNAP NAS kdykoli a odkudkoli. Po nalezení lze okamžitě zobrazit náhled souborů, stahovat je a sdílet. Uživatelé mohou také snadno vyhledávat offline soubory v dalších aplikacích QNAP pomocí vyhledávání.

Reklama

Aplikace nabízí rozhraní uzpůsobené chytrým telefonům a umožňuje uživatelům snadno vyhledávat soubory ve více než 6 000 formátech, s použitím více než 30 podmínek vyhledávání. Uživatelé mají po nalezení souborů možnost jejich náhledu, stažení a sdílení. Qsirch podporuje vyhledávání na jednom nebo na více zařízeních NAS současně a také vyhledávání offline souborů v dalších aplikacích QNAP, jako je Qfile, Qphoto, Qmusic a Qvideo (pozn.: offline vyhledávání je k dispozici pouze pro Android).

Mobilní aplikace Qsirch podporuje iOS  9 (nebo novější) a Android 4.4 (nebo novější). Pokud uživatelé chtějí využívat všechny funkce aplikace Qsirch, doporučuje se jim aktualizovat QNAP NAS na QTS 4.2.2 (nebo novější) a nainstalovat Qsirch z QTS App Center.

Dostupnost

Mobilní aplikace Qsirch je nyní k dispozici k bezplatnému stažení na Google Play pro zařízení se systémem Android a v App Store pro přístroje Apple.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama