nvidia-spousti-twitch-tv-kanal-pro-ceske-a-slovenske-publikum
Novinka nVidia spouští Twitch.tv kanál pro české a slovenské publikum

nVidia spouští Twitch.tv kanál pro české a slovenské publikum

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2017 11:30 5

Po sérii úspěchů v zahraničí spustila nVidia nový kanál na službě Twitch.tv, který cílí na české a slovenské publikum. Po nedávném založení profilu na sociální sítí Instagram se jedná o další platformu, na kterou společnost rozšiřuje svoji působnost. Již několik let také úspěšně funguje lokální facebooková stránka nVidia GeForce CZ.

Reklama

Na novém kanálu se představí známé osobnosti české a slovenské Twitch.tv a YouTube scény. Fanoušci se mohou těšit jak na tradiční streamy svých oblíbených hvězd, tak na zpestření v podobě netradičního obsahu, který si budou moci streameři vyzkoušet mimo svůj domovský kanál. Mezi prvními potvrzenými jmény jsou Petr „czechcloud“ Žalud, Pavel „Herdyn“ Mikeš, Damien „DeeThane“ Diviš nebo Nikolai „Mazarini“ Lazarev.

Twitch.tv je největší sociální a komunitní síť zaměřená na živé vysílání obsahu pro hráče počítačových her. Založena byla v roce 2011 a popularitě se těší zejména na poli přenosů soutěžního hraní počítačových her, tzv. eSportu. Denně se k ní připojí v průměru 10 milionů aktivních uživatelů a každý měsíc zde vysílají více než dva miliony tvůrců obsahu. Tyto statistiky z Twitch.tv činí velmi důležitý komunikační kanál k oslovení mladých lidí.

„Ve spolupráci s populárními českými streamery v rámci platformy Twitch.tv vidíme přirozenou formu komunikace s našimi fanoušky,“ říká Jan Adryański Community PR Manager CEE ve společnosti nVidia. „Věříme, že ještě více podpoříme vzrůstající zájem hráčů o streamování svých výkonů ve hrách online. Pomocí technologie ShadowPlay se také snažíme hráčům jejich snahu maximálně usnadnit.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama