evolveo-armor-xl-odolny-bluetooth-reproduktor
Novinka Evolveo Armor XL: odolný Bluetooth reproduktor

Evolveo Armor XL: odolný Bluetooth reproduktor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2017 08:30

Evolveo uvádí na trh outdoorový reproduktor Armor XL, který je navržen tak, aby si poradil s nepříznivými vnějšími podmínkami – odolá stříkající vodě i dešti a splňuje normy IP54. V sobě má zabudovaný MP3 přehrávač, FM rádio a čtečku microSD karet. Zároveň v případě potřeby poslouží i jako LED svítilna nebo výkonná powerbanka.

Reklama

Armor XL je především odolný reproduktor, který využívá 40mm neodymové měniče a chlubí se výkonem 3 W a dosahem bezdrátové technologie Bluetooth na vzdálenost až 10 metrů. Energii čerpá z akumulátoru kapacity 4 000 mAh, což by mělo stačit na deset hodin poslechu hudby.

Reproduktor lze navíc využít i jako powerbanku. Po připojení kabelem USB k počítači pak funguje také jako čtečka paměťových karet nebo jako externí PC reproduktor, případně i jako handsfree sada – novinka má integrovaný mikrofon, ovládání hlasitosti a příchozí telefonní hovor lze tedy jednoduše přijmout stisknutím jediného tlačítka.

Dostupnost a cena

Outdoorový reproduktor Evolveo Armor XL (ve čtyřech barevných provedeních) bude dostupný koncem srpna za doporučenou koncovou cenu 699 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama