mechanicka-klavesnice-steelseries-apex-m750-zna-ceskou-cenu
Novinka Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M750 zná českou cenu

Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M750 zná českou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 8. 2017 11:45

Novinka přichází v kompaktním designu s vlastními QX2 spínači, RGB podsvícením a podporou aplikací v softwaru SteelSeries Engine.

Reklama

Apex M750 disponuje vlastními navrženými mechanickými spínači QX2 s garancí 50 milionu stisknutí, aniž by došlo k jejich poškození. Klávesnice nabízí hliníkové jádro, což prospívá její odolnosti a jak je u SteelSeries zvykem, nechybí ani RGB podsvícení každého tlačítka.

„Hráči mají jasné názory a požadavky na klávesnice. Přeplněný trh s nabídkou různých druhů spínačů, vlastností a materiálů umožňuje široký výběr, při kterém však hráč musí zvolit kompromis. To je to co odlišuje SteelSeries Apex M750 od konkurence – nehledali a neudělali jsme žádné kompromisy, tedy kromě toho, že jsme poslouchali názory hráčů a dodáváme kompletní profesionální klávesnici,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „U příležitosti uvedení nové klávesnice jsme se rozhodli také vylepšit SteelSeries Engine o několik aplikací, jako jsou Discord App, Image Sync a další.“

Nové vlastnosti SteelSeries Engine

- ImageSync: představuje jednoduchou cestu jak vytvořit unikátní a osobité podsvícení nahráním libovolného animovaného souboru GIF. Software jej automaticky převede a přizpůsobí světelným efektům.

- Audio Visualizer: synchronizuje podsvícení na všech vybraných SteelSeries produktech s jakoukoli hudbou či celým playlistem uživatele.

- Gigantic: nově podporovaná hra integrovaná do SteelSeries Engine umožňuje nastavení chování produktů, resp. podsvícení či vibrace v reálném čase dle akcí ve hře.

Díky spolupráci s vývojáři aplikace Discord si nově v softwaru SteelSeries Engine lze nastavit notifikace v reálném čase na podsvícení SteelSeries produktů. Streameři, běžní hráči a profesionální eSport hráči si mohou nastavit například upozornění na novou zprávu, stav mikrofonu (mute) a mnoho dalšího.

Klávesnice SteelSeries Apex M750 je dostupná za doporučenou koncovou cenu 4 399 korun včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama