samsung-ve-stredu-predstavi-galaxy-note-8
Novinka Samsung ve středu představí Galaxy Note 8

Samsung ve středu představí Galaxy Note 8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 8. 2017 19:00 3

Premiéra Note 8 se blíží. Nyní očekávaný phablet unikl na web znovu, když se nakrátko objevil v oficiálním obchodě Samsungu. Opět se potvrdilo, že bude mít dva fotoaparáty, čtečku prstů na zadní straně a velký displej s minimálními rámečky okolo něj.

Reklama

Konkrétně web jihokorejského výrobce zalistoval 64GB verzi odemčenou do všech sítí s označením SM-N950UZKAXAA. Stránka také poskytla přehled základních funkcí telefonu. Detailní specifikace již ale nenabídla.

Na sobě nezávislé zdroje už delší dobu informují o velkém displeji Galaxy Note 8 po vzoru modelu S8, který bude mít zahnuté boky a tenké rámečky v horní a dolní části přední strany. Nejčastěji se mluví o 6,3 palcích a rozlišení 2 960 × 1440 pixelů.

Podle spekulací bychom se Note 8 měli dočkat dvou verzích s 64GB a 128GB úložištěm pro data a 6 GB operační paměti společné pro obě varianty. Prakticky jistá je přítomnost procesoru Snapdragon 835, respektive Exynos 8895 pro evropskou verzi. Energii obrazovce a hardwaru bude dodávat akumulátor s podporou rychlého dobíjení o kapacitě 3 700 mAh. Chybět nebude ani pro řadu Note typické dotykové pero S-Pen nebo stále populárnější fotoaparát tvořený dvojicí čoček.

Samsung Galaxy Note 8 bude pravděpodobně velmi drahý. Začínat má na částce 1 000 dolarů. V ČR cena nejnovějšího Samsungu, který bude oficiálně představen ve středu 23. srpna, tak zřejmě neklesne pod 25 000 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama