kingston-pridava-nizsi-kapacity-pro-sifrovany-usb-disk-datatraveler-2000
Novinka Kingston přidává nižší kapacity pro šifrovaný USB disk DataTraveler 2000

Kingston přidává nižší kapacity pro šifrovaný USB disk DataTraveler 2000

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 8. 2017 09:30 2

Kingston oznámila rozšíření rodiny šifrovaných USB flash disků DataTraveler 2000 o modely s kapacitou 4 a 8GB. Ty rozšiřují stávající řadu v kapacitách 16, 32 a 64GB. Všechny paměťové varianty jsou certifikovány podle FIPS-197 a mají 256bitové AES hardwarové šifrování a ochranu PIN pomocí přístupu přes integrovanou alfanumerickou klávesnici.

Reklama

Disky DataTraveler 2000 jsou určeny na zabezpečení dat IT profesionálů, malých až středních firem a koncových uživatelů z obchodní sféry, kteří potřebují a vyžadují ochranu dat. Všechny modely jsou vybaveny vlastním hardwarovým kryptováním všech svých dat šifrou AES o síle 256 bitů v režimu XTS.

Pomocí alfanumerické klávesnice může uživatel flash disk zamknout heslem nebo kombinací číslic snadno použitelného PIN kódu. Ještě vyšší zabezpečení je garantováno díky funkci automatického uzamčení, které se aktivuje ihned při odpojení disku od hostitelského zařízení. Navíc se šifrovací klíč i heslo zablokují, když se desetkrát zadá neplatný údaj, aby se tím zabránilo pokusům o jejich prolomení. Konstrukce disků DataTraveler 2000 je navržena s ohledem na vysokou odolnost – proti působení každodenních vlivů, jako je voda a prach, ho chrání hliníkové pouzdro.

Řada DataTraveler 2000, stejně jako série DataTraveler a IronKey, má pětiletou záruka a pyšní se také bezplatnou technickou podporou.

Kingston přidává nižší kapacity pro šifrovaný USB disk DataTraveler 2000
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama