honor-8-pro-ziskal-oceneni-eisa-za-nejlepsi-spotrebitelsky-smartphone
Novinka Honor 8 Pro získal ocenění EISA za nejlepší spotřebitelský smartphone

Honor 8 Pro získal ocenění EISA za nejlepší spotřebitelský smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 8. 2017 13:30

Společnost Honor získala prestižní ocenění EISA za svůj špičkový Honor 8 Pro. Špičkový telefon, který byl na náš trh uveden v dubnu letošního roku, byl zvolen jako „Nejlepší evropský spotřebitelský smartphone“ za rok 2017-2018. Mezinárodní porota EISA (European Image and Sound Association) je složená z expertů v oblasti technologií.

Reklama

Honor 8 Pro se drží linie, kterou nastavil původní Honor 8, tedy nabízet špičkové specifikace s nižší cenou proti zavedeným značkám. Hlavním lákadlem telefonu je QHD (2 560 × 1 440 px) displej s úhlopříčkou 5,7 palce a 6 GB operační paměti v kombinaci s výkonným procesorem Kirin 960.

Telefon je po vzoru sesterských Huawei P10 a P10 Plus vybaven hned třemi fotoaparáty. Vedle jednoho na čelní straně tak nalezneme další dva na té zadní. Jeden se stará o zachycení barev, druhý pak o co nejvěrnější detaily snímaného obrazu – toho výrobce docílil tak, že použil monochromatický senzor.

Jako operační systém slouží Honoru 8 Pro Android 7.0 s uživatelským prostředím EMUI 5.1. Nezapomnělo se ani na slot pro paměťové karty, čtečku otisků prstů či baterii s kapacitou 4 000 mAh.

Doporučená cena Honoru 8 Pro u všech tuzemských autorizovaných prodejců je 15 990 Kč. Na výběr je telefon ve zlaté, modré a nově také v černé barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama