yenkee-ambush-herni-set-pro-mene-narocne
Novinka Yenkee Ambush: herní set pro méně náročné

Yenkee Ambush: herní set pro méně náročné

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2017 07:30

Mladá česká značka Yenkee nabízí kvalitní příslušenství k mobilům, tabletům i notebookům. Komplexní portfolio bylo nyní rozšířeno několik produktů. Novinkou v sortimentu firmy je například i herní set Ambush.

Reklama

Podle výrobce klávesnice přichází s maximálním pohodlím při hraní a možností vybrat si ze tří základních barev podsvícení včetně intenzity jejich jasu. 19 kláves s funkcí anti-ghosting podporuje současný stisk několika kláves, aniž by došlo k jakémukoliv konfliktu nebo selhání příkazu.

Nastavitelné vícebarevné podsvícení nabízí i herní myš ze stejné řady. Hráči ocení především snadnou nastavitelnost citlivosti snímače, a to až na hodnotu 3 200 dpi. S frekvencí lze pohybovat v rozmezí 125 až 1 000 Hz. Pět programovatelných tlačítek pak lze maximálně přizpůsobovat vlastním potřebám. Set doplňují herní sluchátka, která jsou vhodný pro hraní her, poslech hudby nebo konverzaci přes VoIP služby. Hlasitost je možné nastavovat přes tlačítko na kabelu. Sluchátka jsou zároveň ergonomicky přizpůsobena uším.

Za celý set Yenkee Ambush zaplatíte 1 399 korun včetně daně. Kde jej můžete zakoupit, poradí mapa na stránkách výrobce. Zaujmou však spíše méně náročné hráče než opravdové profesionály.

Yenkee Ambush: herní set pro méně náročné
i Zdroj: PCTuning.cz

Yenkee Ambush: herní set pro méně náročné
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama