bluetooth-reproduktor-yenkee-zvladne-hrat-az-8-hodin-v-kuse
Novinka Bluetooth reproduktor Yenkee zvládne hrát až 8 hodin v kuse

Bluetooth reproduktor Yenkee zvládne hrát až 8 hodin v kuse

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2017 09:30

Značka Yenkee se zabývá výrobou příslušenství k mobilním telefonům, tabletům a notebookům. Nyní přichází na trh s novým přenosným bluetooth reproduktorem YSP 3003. Ten je vhodný do domácího i venkovního prostředí. Vyniká jednoduchým designem, odolností vůči vodě a menším částicím jako prach nebo písek.

Reklama

Na zahradu ke grilování, s přáteli do parku nebo na výlet do přírody. „Přenosný reproduktor je skvělým doprovodem pro každého, kdo chce přehlušit ticho a dodat tak společným chvílím ještě více vzrušení. Proto jsme ho vybavili dobíjecí lithium-iontovou baterií s kapacitou 600 mAh. Díky ní repráček vydrží hrát až 8 hodin v kuse,“ říká Patrik Kočvara, zástupce značky Yenkee.

Dostatečnou hlasitost zajišťuje 40mm měniče s pasivním subwooforem. Co však opravdu ocení každý, je vysoká odolnost reproduktoru, díky čemuž uspěje i v náročnějších podmínkách.

Snadné ovládání je zajištěno skrze čtyři tlačítka chráněných před vodou a prachem. Jimi se dá ovládat hlasitost, přepínat na další nebo předchozí skladbu, přijímat hovory nebo dokonce vytáčet naposledy volané číslo ve vašem telefonu. Velmi oblíbenou se stává funkce dálkové bluetooth spouště umožňující pořizovat snímek z telefonu.

Doporučená maloobchodní cena repráčku Yenkee YSP 3003 je stanovena na 699 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama