genesis-predstavuje-nove-produktove-rady-sluchatek
Novinka Genesis představuje nové produktové řady sluchátek

Genesis představuje nové produktové řady sluchátek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2017 07:00

Značka herního vybavení Genesis útočí na trh sluchátek a herních headsetů. V průběhu několika týdnů firma plánuje uvést na trh nové modely a tím dát hráčům větší možnost svobodného výběru.

Reklama

Všechny typy sluchátek se značkou Genesis mají několik společných prvků, jako je LED podsvícení, velké reproduktory, dlouhý a odolný kabel, citlivé mikrofony a robustní design. Jaké jsou tedy mezi nimi rozdíly?

Radon 600, Radon 720 a Radon 710

Produktová řada Radon nabízí prostorový zvuk Virtual 7.1. Toto řešení poskytuje hráčům iluzi přímé účasti ve hře. Navíc jsou tato sluchátka vybavena velkými měniči (50mm v případě Radon 600 a 720 a 40mm pro Radon 710), které by měly zajistit vysokou kvalitu zvuku. Vestavěná zvuková karta umožňuje v případě těchto sluchátek měnit charakter zvuku podle představ a potřeb uživatele. Jednotlivé modely se liší v celkovém designu a ve tvaru náhlavové části.

Argon 500 a Argon 570

Tyto modely naopak poskytují stereo zvuk.  Argon 500 nabízí možnost přizpůsobit vzhled sluchátek pomocí vyměnitelných magnetických náušníků. Navíc tyto náušníky mohou být snadno složeny a přenášeny. Argon 570 se chlubí neodýmovými měniči, díky kterým jsou sluchátka lehká a pohodlná.

Neon 350

Sluchátka Neon 350, stejně jako řada Argon, přináší stereo zvuk. Náušníky a náhlavová část jsou potaženy kůží, jsou vybaveny USB portem a 2 × 3,5mm jackem pro poskytování plné konektivity a kompatibility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama