o2-nabizi-bonus-3000-korun-na-oblibene-telefony
Novinka O2 nabízí bonus 3000 korun na oblíbené telefony

O2 nabízí bonus 3000 korun na oblíbené telefony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 8. 2017 11:00

Operátor O2 nabízí zákazníkům bonus k nákupu nového LTE smartphonu ve výši až 3 000 korun. Čtyři nejoblíbenější mobily značek Samsung a Huawei si za zvýhodněnou cenu mohou pořídit jak noví zákazníci, kteří si aktivují některý z tarifů, tak i ti stávající, kteří si prodlouží svůj závazek.

Reklama

Nabídka platí dva měsíce – od 1. srpna do 30. září. „Konec prázdnin bývá tradičně obdobím, kdy si řada lidí pořizuje nový telefon – ať už pro sebe nebo pro děti vracející se do školních lavic. Proto jsme se nyní rozhodli věrným zákazníkům nabídnout nejoblíbenější modely z naší nabídky s výraznou slevou,“ podotýká ředitel Komerční divize O2 Jindřich Fremuth.

O2 se do nabídky rozhodlo zařadit telefony střední třídy, které je díky bonusu až 40 % možné získat za cenu nejdostupnějších LTE zařízení. Se začátkem nového školního roku se mohou zákazníci pochlubit například novým telefonem Samsung Galaxy J5 (2017) s 5,2palcovým displejem a 13megapixelovým fotoaparátem a podporou VoLTE (kvalitní volání přes LTE). Pro vyznavače značky Huawei má zase O2 připravený model Huawei P9 lite 2017 s 1 megapixelovým fotoaparátem a moderním designem.

Slevu zákazníci dostanou při pořízení nového mobilu na jakékoliv prodejně O2. Všechny telefony si navíc mohou koupit na splátky bez navýšení s nulovou akontací a využít také výkup starších zařízení. K novému telefonu je na prodejně možné zřídit pojištění proti poškození a krádeži a využít službu O2 Péče například pro zkopírování kontaktů nebo instalaci aplikací. Více informací je uvedeno na webu O2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama