benq-pd2500q-profesionalni-25palcovy-monitor-pro-designery
Novinka BenQ PD2500Q : profesionální 25palcový monitor pro designery

BenQ PD2500Q : profesionální 25palcový monitor pro designery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2017 15:00

Společnost BenQ představuje monitor PD2500Q. 25placový model pro designery pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB a splňuje standard Rec. 709.

Reklama

BenQ PD2500Q je vyhotoven v černé barvě s modrými doplňky reprezentujícími všechny modely monitorů BenQ pro designery. Nabízí úzký rámeček umožňující snadné použití více monitorů vedle sebe a bohatou ergonomii včetně nastavení výšky, naklopení a otočení až o 90 stupňů do pozice Pivot. Díky podpoře Multi-Stream Transport (MST) lze propojit více monitorů napřímo přes výstupní DisplayPort konektor. Konektivitu doplňují vstupy pro DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI a čtyři USB 3.1 Gen 1.

25palcový monitor disponuje IPS panelem s QHD rozlišením 2 560 × 1440 pixelů, pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB, splňuje standard Rec. 709 a získal certifikaci Technicolor. Tovární nastavení monitoru, resp. jeho individuální kalibrace, zajištuje konzistentní barevný výkon a přesné hodnoty Delta E a Gamma. Každý monitor BenQ PD2500Q je dodáván s originálním dokladem o dosažených kalibračních hodnotách.

Monitor nabízí množství inteligentních technologií, resp. funkcí pro designery jako je režim CAD/CAM vylepšující kontrast a tím zvýrazňující obrysy v technických výkresech a aplikacích Pro/E, SolidWorks, AutoCad, Catia a další. Animation Mode zvyšuje jas v tmavých oblastech tak aby nepřeexponoval místa světlá, zatímco volba Darkroom optimalizuje podsvícení obrazu při zachování dostatečného jasu a ostrosti detailů. Nechybí tradiční technologie na ochranu zraku uživatelů BenQ Flicker-free a Low Blue Light.

BenQ PD2500Q je dostupný za doporučenou koncovou cenu 9 190 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama