evolveo-strongphone-g4-nyni-s-androidem-nougat-a-priznivejsi-cenou
Novinka EVOLVEO StrongPhone G4 nyní s Androidem Nougat a příznivější cenou

EVOLVEO StrongPhone G4 nyní s Androidem Nougat a příznivější cenou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2017 12:00

Odolný telefon EVOLVEO StrongPhone G4 byl uveden na trh na jaře tohoto roku. Nyní přichází ve verzi s operačním systémem Android 7.0 Nougat. Současně byla jeho cena snížena na 6 690 Kč.

Reklama

Přidaná hodnota StrongPhone G4 spočívá především v jeho odolnosti. Mobil vypadá jako běžný manažerský smartphone. V jeho těle se ale skrývá vnitřní pevný ochranný rám SolidStone, který je vyroben speciální technologií s využitím hořčíku a telefon chrání před následky nárazů a pádů. StrongPhone G4 také splňuje stupeň krytí IP68, což znamená mimo jiné vodotěsnost v metrové hloubce po dobu 30 minut. Konstrukce smartphonu splňuje i podmínky testů Ministerstva obrany USA (United States Department of defense) MIL-STD-810G:2008.

Displej StrongPhone G4 je pětipalcový a má podprůměrné HD rozlišení, alespoň že jej chrání sklíčko Gorilla Glass 3 zajišťující vyšší odolnost proti poškrábání. Použitý procesor je z dílen Mediateku a pracuje na frekvenci 1,4 GHz, o vykreslování grafiky ve hrách se stará GPU Mali T720. Nechybí ani 3 GB RAM a 32GB interní paměť pro všechny oblíbené aplikace, mapové podklady, hudbu nebo filmy, navíc s možností snadného rozšíření pomocí microSD karty.

V další výbavě StrongPhone G4 najdeme osmimegapixelový fotoaparát, akumulátor s podporou rychlého dobíjení, podporu dualSIM a internetu LTE, nebo již v úvodu zmíněný operační systém Android 7.0 Nougat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama