steelseries-uvadi-senzor-truemove3-a-integruje-jej-do-mysi-sensei-310-a-rival-310
Novinka SteelSeries uvádí senzor TrueMove3 a integruje jej do myší Sensei 310 a Rival 310

SteelSeries uvádí senzor TrueMove3 a integruje jej do myší Sensei 310 a Rival 310

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2017 16:30

Výrobce počítačových periferií SteelSeries představil nový senzor TrueMove3. Byl vyvinut ve spolupráci s PixArt a nabízí sledování pohybu v poměru 1:1 bez prodlevy. Jako první je integrován do herních myší Sensei 310 a Rival 310.

Reklama

Optický senzor TrueMove3 disponuje 12 000 CPI, 350 IPS a byl vyvíjen spolu s předním lídrem v oblasti snímačů, společností PixArt. Na rozdíl od jiných snímačů redukuje tzv. jitter, tedy jev způsobující neefektivní zpomalení latence.

TrueMove 3 přináší sledování pohybu „jedna k jedné“ (1-to-1) v hodnotách od 100 do 3500 CPI. Od 3 500 do 12 000 CPI využívá nové pokročilejší technologie snižující efekt jitteru tak, aby bylo dosaženo co nejpřirozenějšího pohybu myši bez nutnosti zpomalení doby odezvy. Vlastní navržený TrueMove3 SROM snižuje reakční dobu a značně zvyšuje přesnost.

„Uvádíme první skutečný eSportový senzor,“ řekl Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodal: „Naše značka byla založena před více než 15 lety, aby pomohla profesionálům vyhrávat turnaje. Jsme hrdí a s pokorou si uvědomujeme, že díky našemu příslušenství hráči a týmy získali více finančních odměn v turnajích než s jakoukoli jinou značkou. Dosáhli jsme toho, protože jsme ignorovali konvenční představy a teorie a zaměřili se na to, co opravdu profesionálním hráčům pomáhá. Na stejném principu byl vyvinut také nový TrueMove senzor.“

Sensei 310 a Rival 310

Legendární myš SteelSeries Sensei je zpět s vylepšenými technologiemi a funkcemi v osvědčeném symetrickém designu. Disponuje osmi programovatelnými tlačítky, prvními čistě silikonovými bočními plochami a nově navrženými tlačítky s mechanickými spínači, které garantují 50 milionu kliknutí se stejnou rychlostí a konzistentním pocitem při stisknutí po celou dobu používání.

Nový člen modelové řady Rival sdílí stejné vlastnosti včetně TrueMove3 senzoru jako Sensei 310, ale liší se ergonomií. Je určen pro praváky, nabízí šest programovatelných tlačítek a hladký pogumovaný kabel.

Obě myši mají v sobě integrovánu vnitřní paměť umožňující uložit uživatelské nastavení bez nutnosti opětovné konfigurace na jiném počítači. Jsou kompatibilní s aplikacemi jako PrismSync a GameSense, díky kterým lze sjednotit barevnost a efekty podsvícení napříč SteelSeries produkty.

Cena

SteelSeries Sensei 310 a Rival 310 jsou dostupné prostřednictvím webu www.SteelSeries.com za cenu 69,99 eur (v přepočtu (1 830 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama