v-cesku-se-zacal-prodavat-levny-honor-6a
Novinka V Česku se začal prodávat levný Honor 6A

V Česku se začal prodávat levný Honor 6A

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2017 10:00

Na náš trh od dnešního dne míří levný Honor 6A. Telefon potěší kovovými zády, osmijádrovým procesorem a chlubit se může také operačním systémem Android Nougat, který je pro zařízení nižší střední třídy spíše vzácností.

Reklama

Nový Honor má slušnou výbavu, ve které nechyb pětipalcový displej s HD rozlišením 1 280 × 720 pixelů, procesor Snapdragon 430, 2 GB RAM či 16GB interní paměť s možností navýšení kapacity pomocí microSD karet až na 128 GB.

Zadní strana smartphonu se stala domovem 13Mpx fotoaparátu, který díky autofokusu s technologií fázové detekce má ostřit během 0,5 sekundy. Přední fotoaparát je pětimegapixelový a pro selfies dostačující.

Baterie s kapacitou 3020 mAh s technologií úspory energie by měla zajistit výdrž až 270 hodin v GSM režimu a až 12 hodin telefonování, uvádí výrobce. Jako softwarová platforma byl zvolen Android 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 5.1. Nechybí ani plná podpora LTE ve všech lokálních pásmech. Telefon navíc ovládá systém dualSIM, nabízí tedy dva šuplíčky pro SIM.

Honor 6A do ČR přichází celkem ve třech barevných provedeních. Zákazníci si mohou vybrat mezi zlatou, stříbrnou a šedou verzí. Doporučená cena smartphonu je 4 290 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama