thunderbolt-3-dokovaci-reseni-pro-novou-generaci-notebooku-toshiba
Novinka Thunderbolt 3: dokovací řešení pro novou generaci notebooků Toshiba

Thunderbolt 3: dokovací řešení pro novou generaci notebooků Toshiba

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2017 15:00

Toshiba představuje dokovací stanici Thunderbolt 3, která je určena pro prémiové notebooky nové generace Portégé X20W-D, Portégé X30-D a Tecra X40-D. Propojení dokovací stanice s počítačem pouhým jedním kabelem s rozhraním USB Type C umožní uživatelům práci až se 13 různými periferiemi současně.

Reklama

Nová dokovací stanice poskytuje uživatelům během pracovního dne v kanceláři komplexní konektivitu. Přes port Thunderbolt, který je implementován do zmíněných notebooků, umožňuje připojit různá externí zařízení s dnes běžně používanými rozhraními.

V nabídce portů lze nalézt 2 × HDMI, 4 × USB 3.0, z něhož jeden port podporuje nabíjení připojených zařízení i v režimu spánku, 2 × USB Type-C, DisplayPort, Mini DisplayPort, VGA, LAN a konektor pro připojení sluchátek a mikrofonu. Díky vysoké datové propustnosti rozhraní Thunderbolt, které podporuje přenos dat rychlostí až 40 Gbit/s (osm krát rychlejší, než současná specifikace USB 3.0), mohou s dokovací stanicí Toshiba Thunderbolt 3 pracovat uživatelé současně až se dvěma externími 4K monitory připojenými na HDMI. Celkem lze při práci s dokem využívat až tři externí monitory nebo dva monitory v kombinaci s displejem notebooku.

Dokovací stanice Toshiba Thunderbolt 3 je nyní dostupná doporučenou koncovou cenu 9 790 Kč.

Thunderbolt 3: dokovací řešení pro novou generaci notebooků Toshiba
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama