qnap-oficialne-predstavuje-aplikaci-browser-station
Novinka QNAP oficiálně představuje aplikaci Browser Station

QNAP oficiálně představuje aplikaci Browser Station

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2017 13:45

Společnost QNAP Systems vydala aplikaci Browser Station, která uživatelům pomáhá překonávat geografická omezení a složitá nastavení VPN při vzdáleném přístupu k datům na stejné síti LAN jako QNAP NAS.

Reklama

Od představení beta verze aplikace Browser Station vývojáři dostali rozsáhlou zpětnou vazbu a oficiální verze tak obsahuje mnoho optimalizací počínaje uživatelským rozhraním až po způsoby používání.

„Velmi si vážíme zpětné vazby od uživatelů, díky níž jsme mohli naše služby zlepšit,“ prohlásila Christine Wang, produktová manažerka společnosti QNAP, a dodala: „Dostali jsme také mnoho kladných reakcí od uživatelů, kteří často cestují, a je skvělé slyšet, že Browser Station jim pomáhá pohodlně procházet web a přistupovat k vzdáleným datům.“ V aplikaci Browser Station jsou na nově otevřených prohlížečích k dispozici užiteční zástupci webových stránek s dostupností na jedno kliknutí. Browser Station pracuje s připojením HTTP nebo SSL. Kromě podpory šifrovaného přístupu s ochranou VPN může Browser Station také obcházet blokování IP, aby uživatelé měli vzdálený přístup k vyhrazeným datům, například k firemním soukromým serverům.

Další užitečné funkce Browser Station: uživatelé mohou zadat sdílenou složku NAS pro stahování souborů (včetně e-mailových příloh z webových stránek); Browser Station uchovává aktuální stav prohlížečů včetně otevřených karet, záložek, historie procházení apod.

Dostupnost:

Browser Station je nyní k dispozici v QTS App Centru.

Požadavky na systém:

QNAP NAS s nejméně 4 GB RAM a QTS 4.2.2 (nebo novější).

Container Station v1.7.2224 (nebo novější) se musí nainstalovat a povolit, aby bylo možné použít Browser Station.

Podporované QNAP NAS modely: TS-x51, TS-x51A, TS-x53U, TS-x53A, TS-x53, TS-x53B, TS-453Bmini, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x70, TVS-x71, TVS-x73, TS-x73U, TS/SS-x79, TS/TVS-x80, TVS-x82, TVS-x82T, TVS-x82ST, TES-x85U, TDS-16489U.

QNAP oficiálně představuje aplikaci Browser Station
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama