lenovo-thinkpad-yoga-370-konecne-v-prodeji
Novinka Lenovo ThinkPad YOGA 370 konečně v prodeji

Lenovo ThinkPad YOGA 370 konečně v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 7. 2017 19:30

Rodina konvertibilních profesionálních ultrabooků Lenovo se rozrůstá o dalšího člena. Nový ThinkPad YOGA 370 uživatele zaujme útlým profilem a nízkou hmotností. Kromě skvělé přenosnosti láká i na vysoký výkon a dlouhou výdrž baterie.

Reklama

Úzký design šasi zaručuje, že notebook ThinkPad YOGA 370 ušetří místo na každé pracovní ploše a rozhodně nebude překážet ani na malém stolku v kavárně či při dlouhém letu na služební cestu. S pantem otočným o 360 stupňů můžete navíc počítač s 13,3palcovým Full HD displejem snadno přepnout do režimu tablet, stan nebo stojánek.

Kromě vysokého výkonu, který zajišťují procesory sedmé generace Intel Core s označením Kaby Lake, notebook disponuje až 1TB SSD úložištěm a operační pamětí s kapacitou až 16 GB (DDR4). Díky rychlému portu Thunderbolt 3 můžete přenášet data vysokou rychlostí, zatímco o bezproblémovou práci v kanceláři se postará dokovací stanice s technologií OneLink+. Na baterii pak ThinkPad YOGA 370 vydrží pracovat až 10,5 hodiny.

ThinkPad YOGA 370 je dostupný rovnou ve dvou barevných provedeních. Zvolit tak můžete osvědčenou černou nebo stříbrnou variantu. Počítač je k dispozici od 41 390 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama