odolna-powerbanka-a-data-d1675-predstavena
Novinka Odolná powerbanka A-Data D1675 představena

Odolná powerbanka A-Data D1675 představena

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 7. 2017 12:00

A-Data představila powerbanku D16750, která je navržena jako maximálně odolná, a to díky ochraně proti vodě a prachu podle normy IP67 a také odolnosti vůči nárazům. Firma již dříve vyráběla odolné externí zdroje energie, D16750 se od nich snaží odlišit zejména výrazně vyšší kapacitou díky prémiovým článkům LG s celkovou kapacitou 16 750 mAh.

Reklama

Powerbanka byla pečlivě otestována podle norem IEC a získala certifikaci IP67. To znamená kompletní těsnost proti vniknutí malých částic prachu a schopnost fungovat i při ponoření do hloubky jeden metr pod vodní hladinu po dobu až 30 minut. D16750 také využívá několik vrstev ochrany proti nárazům, například kovové jádro a hrany kryté extra pevným, ale ohebným silikonem.  Samotné pouzdro powerbanky je vyrobeno z pískovaného hliníku, které je pak obaleno v pevném, ale na dotek příjemném silikonu.

Díky kapacitě 16 750 mAh dokáže D16750 nabít smartphony až pětkrát, desetipalcové tablety potom až třikrát, uvádí ve specifikacích výrobce. Dva výstupní porty USB poskytují dohromady proud až 3,4 A, přičemž powerbanka podporuje současné dobíjení i vybíjení, takže ji můžete připojit k elektrické síti, i když současně sama dobíjí. Příjemným bonusem, který možná nejednou využijete, je integrace LED svítilny.

Powerbanka A-Data D16750 půjde do prodeje v srpnu ve třech barvách - stříbrné, modré a zelené. Cena bude oznámena v době vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama