v-prodeji-je-designovy-wifi-system-tp-link-deco
Novinka V prodeji je designový WiFi systém TP-Link Deco

V prodeji je designový WiFi systém TP-Link Deco

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 7. 2017 09:00

Společnost TP-Link uvádí na český trh domácí WiFi systém Deco. Ten sestává ze tří jednotek kategorie AC1300, které vytváří souvislé pokrytí prostor o ploše až 420 metrů čtverečních bezdrátovou sítí o rychlosti 400 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásmu 5,0 GHz. Systém je vybavený komplexním zabezpečením včetně vestavěného antivirového řešení a veškeré funkce a nastavení lze ovládat pomocí aplikace pro chytré telefony.

Reklama

Systém Deco je vybavený funkcemi, které pomáhají vyhledat optimální umístění všech jednotek tak, aby síť poskytovala maximální výkon a stabilitu v celém prostoru. Zjistit nejvhodnější rozmístění umožňuje mobilní aplikace, která slouží i k nastavení a ovládání všech ostatních funkcí a vlastností.

Technologie adaptivního směrování (ART) následně automaticky vybírá nejlepší připojení pro všechna zařízení na základě jejich polohy a pohybu vůči jednotkám Deco, přičemž volí i vhodné pásmo 2,4 GHz nebo 5,0 GHz podle typu zařízení a způsobu jeho užívání. Jednotlivým zařízením a aplikacím lze ale také ručně podle potřeby přiřazovat prioritu připojení a přenosovou rychlost.

Systém TP-Link Deco nabízí v kategorii domácích řešení pro bezdrátové sítě jedinečnou funkci HomeCare – komplexní zabezpečení zahrnující ochranu proti všem druhům vnějších hrozeb i nežádoucímu chování uživatelů. Vestavěný antivirový software s tříletou licencí od společnosti Trend Micro chrání před nebezpečím všechna připojená zařízení – i taková, která žádnou vlastní ochranu mít nemohou, např. zařízení internetu věcí. Podrobná rodičovská kontrola umožňuje filtrovat obsah podle věkových skupin a řídit, kdy a na jak dlouho se mohou jednotlivá zařízení připojovat k internetu. Správce má k dispozici i měsíční přehledy o využití, blokovaném obsahu a bezpečnostních hrozbách.

TP-Link Deco se v ČR prodává za zhruba 9 000 korun včetně DPH.

Klíčové vlastnosti:

  • Čtyřjádrový procesor
  • Bezdrátové připojení: 400 Mb/s v pásmu 2,4 GHz + 867 Mb/s v pásmu 5 GHz
  • 4 interní antény v každé jednotce Deco
  • 2 gigabitové porty na každé jednotce Deco, 1 port USB typu C
  • Kompatibilní s protokolem IPv6 (Internet Protocol verze 6)
  • Bluetooth 4.2
  • Automatizované nastavení sítě a asistence s optimalizací rozmístění prvků
  • Bezplatná technická podpora po celou dobu životnosti produktu
  • Ovládání z mobilní aplikace
  • Komplexní zabezpečení s ochranou HomeCare od Trend Micro

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama