stahnete-si-ceskou-aplikaci-smoothie-recepty-pro-android
Novinka Stáhněte si českou aplikaci Smoothie recepty pro Android

Stáhněte si českou aplikaci Smoothie recepty pro Android

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 7. 2017 12:00 2

Kdo by neznal hit posledních let smoothies. Trend, kterému se nejde vyhnout a který doslova obletěl celý svět. Postupně se tyto zdravé nápoje dostávají i do srdcí Čechů. Tento i minulý rok se v knihkupectvích objevily knihy, které nabízejí lehčí i náročnější recepty a lze si je pořídit kolem tří stovek. Byla tedy jen otázka času, kdy se na trhu objeví aplikace, kde budeme moct nalézt podobné recepty.

Reklama

A tím se dostáváme k Smoothie receptům od vývojáře Vratislava Zámiše, kterého můžete znát i pokud používáte aplikaci Koktejly, která se pyšní téměř 50 tisíci staženími jen v řadách Čechů.

V aplikaci se momentálně nachází přes 70 receptů, avšak toto číslo každý den roste díky uživatelům přidávajícím vlastní smoothie recepty.

U každého nápoje naleznete i základní nutriční hodnoty, které vám umožní udělat si představu, zda se smoothie nezdá být zdravým jen na první pohled. Rozhodně ani neurazí možnost tvořit si nákupní seznam z chybějících ingrediencí a ulehčit si následné nákupy zdravého ovoce a zeleniny.

Pokud stále nejste přesvědčeni, můžeme připomenout, že aplikace jako první nabízí plnou češtinu, a tak i ti, kteří neznají, co je „honeydew“ nebo „kale“ nebudou muset běhat pro slovník.

Aplikaci Smoothie recepty zdarma stahujte ODSUD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama