honor-9-prekrocil-hranici-jednoho-milionu-objednanych-kusu
Novinka Honor 9 překročil hranici jednoho milionu objednaných kusů

Honor 9 překročil hranici jednoho milionu objednaných kusů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2017 18:00

Nová vlajková loď Honor 9 překročila hranici jednoho milionu celosvětově objednaných kusů již během prvního měsíce od uvedení na trh. O nový model projevili velký zájem jak koncoví zákazníci, tak obchodní partneři po celém světě.

Reklama

Globální prezident Honoru George Zhao uvedl, že smartphone překonal všechna očekávání a trhá pro značku, která patří pod činský Huawei, nový rekord. Honor 9 se pyšní skleněnými zády s 3,5D zakřivením a originálním efektem odrážení světla. Telefon disponuje duálním fotoaparátem v kombinaci 20Mpx a 12Mpx snímače, který je doplněný přední osmimegapixelovou selfie kamerkou.

Spolehlivá a rychlá čtečka otisků prstů je nově umístěná na přední straně telefonu pod Full HD displejem. Novinku pohání procesor Kirin 960, kterému ke špičkovému výkonu pomáhají 4 GB RAM. Jako systém byl zvolen Android 7.0 Nougat s vyladěnou nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 5.1.

Prodeje Honor 9 v České republice začaly 28. června za cenu 12 990 Kč. Smartphone je možné zakoupit u prodejců CZC.cz, Smarty, Alza.cz, Mall.cz, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Datart, Euronics, Okay, Space, Alfa.cz, kasa.cz a Electroworld, BPS Mobil, OKAY a také u operátora O2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama