lg-q6-prinasi-fullvision-displej-s-minimalnimi-ramecky
Novinka LG Q6 přináší Fullvision displej s minimálními rámečky

LG Q6 přináší Fullvision displej s minimálními rámečky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 7. 2017 19:00

Jihokorejské LG představuje novou sérii chytrých telefonů s označením Q. Do prodeje, a to i v Česku, přijdou během několika následujících týdnů hned tři modely s širokoúhlým Fullvision displejem a minimálními rámečky.

Reklama

Do řady Q6 patří modely Q6+, Q6 a Q6α. Jde o tři varianty určené různým uživatelským nárokům na velikost paměti a rychlost: Model Q6+ nabídne 4 GB RAM a 64 GB uživatelské paměti, základní model Q6 bude dodáván s 3 GB RAM a 32GB pamětí a cenově nejvýhodnější provedení uživatelům poskytne 2 GB RAM a 16 GB datového prostoru.

Displej smartphonů má úhlopříčku 5,5 a  rozlišení 2 160 × 1 080 pixelů. Uvnitř tepe procesor Qualcomm Snapdragon 435, který plně charakterizuje střední třídu – tempo klasické „gé šestky“ udává Snapdragon 821.

Nechybí přední kamera s 100° širokým úhlem záběru, rozpoznávání tváře majitele nebo umělá inteligence Google Assistant a Android 7.1.1 Nougat.

Co se týče dostupnosti telefonů na tuzemském trhu a jejich koncových cen, tak zatím od LG nemáme k dispozici žádné informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama