starcraft-remastered-vychazi-14-srpna
Novinka StarCraft: Remastered vychází 14. srpna

StarCraft: Remastered vychází 14. srpna

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 6. 2017 16:00 2

Pokud očekáváte příchod remasterované verze prvního dílu StarCraftu a to včetně obsahu z datadisku Brood War, zakroužkujte si v kalendáři datum 14. srpna. Hra dostala cenovku 14,99 eur, a když si ji předobjednáte, získáte zdarma několik bonusů.

Reklama

Těšit se konkrétně můžete na exkluzivní skiny tří budov, konkrétně jde o Korhal Command Center, Char Hive a Aiur Nexus, ale také trojici tematických portrétů a komandéra Alexeje Stukova pro kooperativní mód.

StarCraft je kultovní real-time strategie zasazená do sci-fi prostředí, která vyšla už v roce 1998. Na svou dobu šlo o nevídanou a náramně chytlavou záležitost, což ji dopomohlo stát se opravdovou legendou.

Hráči ve StarCraftu mají na výběr ze tří vzájemně se nesnášejících ras, přičemž každá nabízí svoji vlastní kampaň. Zmíněné rasy jsou Terrané – pozemšťané se schopnostmi přežít, Zergové  – korýšovití predátoři a Protossové (technologicky vyspělí antropomorfní mimozemšťané se silnými psionickými schopnostmi).

Remasterovaná verze přinese zejména vylepšenou grafiku včetně textur ve 4K rozlišení, možnost ukládat postup do cloudu, nebo podporu pro nové jazyky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama