asus-transformer-pro-stylovy-pocitac-typu-2-v-1
Novinka Asus Transformer Pro - stylový počítač typu 2 v 1

Asus Transformer Pro - stylový počítač typu 2 v 1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 6. 2017 14:00

Asus uvedl na český trh Transformer Pro T304, který v jediném zařízení spojuje funkce tabletu a plnohodnotného notebooku. Při prohlížení webu nebo sledování videa využijete pouze tabletovou část. Po připojení odnímatelné klávesnice vznikne počítač s integrovaným stojánkem, který podpírá displej v jakémkoli úhlu až do 170°.

Reklama

Transformer Pro je notebook typu 2 v 1 s odnímatelným 12,6palcovým displejem s rozlišením 2 160 × 1 440 bodů, který lze ovládat pomocí aktivního stylusu, který najdete v balení. 8,5 mm tenké tělo novinky je vyrobeno z pevné a odolné slitiny hořčíku a hliníku, hmotnost je pouze 810 gramů.

O dostatečný výkon se stará sedmá generace procesorů Intel Core i5/i7, dále tu je vysokorychlostní 8GB operační paměť a rychlý PCI Express (PCIe) ×4 SSD s kapacitou až 512 GB. Zvukový přednes obstarává stereo audio systém SonicMaster Premium, který byl vyvinut ve spolupráci s audio experty studia Harman Kardon.

Nový Transformer Pro se dodává s tenkou podsvícenou klávesnicí se zdvihem 1,4 mm a kovovou povrchovou úpravou, jejíž design koresponduje s tabletovou částí. Velký skleněný touchpad podporuje vícedotyková gesta systému Windows.

Notebook je určen všem, kteří často cestují a potřebují výkonné zařízení k práci i zábavě. Proto nabízí plnohodnotnou konektorovou výbavu včetně standardního portu HDMI pro připojení projektorů, monitorů nebo velkoplošné obrazovky. Obsahuje také port USB 3.1 Gen 1 (rozhraní USB typu C), plnohodnotný port USB 3.0 pro připojení periferií a nechybí ani čtečka micro SD karet. Nechybí ani snímač otisků prstů, který zajistí okamžité a bezpečné přihlášení pomocí jediného dotyku.

Asus Transformer Pro je v Česku již v prodeji. Prodává se za cenu od 29 990 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama