transcend-drivepro-230-kamera-do-auta-s-uzitecnymi-funkcemi
Novinka Transcend DrivePro 230: kamera do auta s užitečnými funkcemi

Transcend DrivePro 230: kamera do auta s užitečnými funkcemi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 6. 2017 08:30

Transcend přináší do tuzemských obchodů novinku DrivePro 230. Jedná se o kameru do auta rozšířenou o funkce zvyšující bezpečnost jízdy.

Reklama

DrivePro 230 využívá k Full HD záznamu optický senzor Sony (Exmor), který by měl zajistit jasný, kontrastní obraz i za nepříznivých světelných podmínek. Díky GPS modulu lze k videu přidat zeměpisné souřadnice.

Kamera je vybavena funkcemi, které přispívají k bezpečné jízdě. Zařízení varuje pomocí zvukového signálu před změnou jízdního pruhu a varování před kolizí (před příliš rychlým přibližováním se k dalšímu autu). Při vjetí do tunelu nebo za soumraku upozorní DrivePro 230 na nutnost rozsvítit světla. Kamera umožňuje také nastavit čas pro připomenutí odpočinku.

DrivePro 230 umožňuje komunikaci prostřednictvím WiFi s mobilními zařízeními pomocí aplikace DrivePro dostupné pro systémy Android a iOS. Po spárování kamery může uživatel měnit její nastavení a zobrazit živý náhled.

Když je auto na parkovišti, DrivePro 230 nabízí užitečnou funkci dohledu. Uživatel může vybrat mezi dvěma provozními režimy: aktivace záznamu pomocí snímače pohybu a nepřetržitý zrychlený záznam (time-lapse).

Součástí dodávky DrivePro 230 je paměťová karta microSDHC řády High Endurance s kapacitou 16 GB. Tato karta se vyznačuje zvýšenou odolností proti vnějším vlivům a odolnost zaručuje spolehlivé nahrávání 3 000 hodin záznamů. Karta je vyrobena na bázi čipů MLC NAND.

DrivePro 230 je dostupná v provedení s přísavným držákem nebo s oboustrannou lepicí páskou za doporučenou cenu 3 600 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama