a-data-uc360-a-uc370-kompaktni-otg-flash-disky
Novinka A-Data UC360 a UC370: kompaktní OTG flash disky

A-Data UC360 a UC370: kompaktní OTG flash disky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 6. 2017 17:00

Na pulty českých obchodů se dostaly nové OTG flash disky UC360 a UC370. Díky protokolu „on the go“ umožňují rychlé připojení v podstatě ke všem typům zařízení s USB konektorem bez nutnosti instalace dodatečných ovladačů.

Reklama

Model UC360 dokázal do svého ultra kompaktního těla vměstnat USB-A i microUSB konektor. Má také poutko pro zavěšení na svazek klíčů, batoh, opasek nebo kamkoliv jinam. Díky tomu se jen těžko ztratí a dělá tak mobilitu ještě snadnější. Výhodou je i jeho nízká hmotnost – 3,8 gramu.

UC370 má na jednom konci má všudypřítomný USB-A konektor, zatímco na druhé se objevuje USB-C. Zákazníci jej tak mohou připojit k záplavě zařízení, od těch tradičních až po zbrusu nová. Disk podporuje rychlosti až 10 Gb/s a váží pouhých 3,7 gramu. Je také vybaven integrovaným poutkem, které usnadní přenášení i ukládání, a má stylovou krytku pro USB-C konektor.

I když jsou oba flash-disky velmi kompaktní a lehké, jak UC360, tak UC370 jsou vyráběny za použití technologie chip-on-board, která je známá také pod označením COB. Jsou proto docela odolné a dobře chráněné proti nárazům, pádům, prachu a tekutinám. Oba také mají ve svých krytech místo plastu kov, což jejich odolnost jen zvyšuje.

V případě A-Data UC360 a UC370 mohou zákazníci vybírat z paměťových variant 16 GB, 32 GB a 64 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama