philips-uvedl-tri-nove-monitory-s-cenou-do-4-000-kc
Novinka Philips uvedl tři nové monitory s cenou do 4 000 Kč

Philips uvedl tři nové monitory s cenou do 4 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 6. 2017 19:00 1

Letní horka se nezadržitelně blíží, a když právě nemůžete na pláž nebo k vodě, je příjemné se před slunečními paprsky ukrýt v chládku domova nebo chalupy ve společnosti oblíbeného filmu či hry. Právě pro tyto příležitosti má Philips vhodný doplněk, trojici nových monitorů s úhlopříčkou displeje 24 palce a Full HD rozlišením (1 920 × 1 080 px).

Reklama

246V5LHAB je model s podporou technologii SmartContrast, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky nastavuje barvy a řídí podsvícení pro dosažení nejlepšího kontrastu. K tomuto monitoru je také dodáván software SmartControl Lite, díky němuž můžete nastavovat většinu parametrů pouze myší. Ve výbavě nechybí ani vestavěné reproduktory.

Designové nadšence pak na možná zaujme model 246E7QDAB. V černém provedení nabízí IPS panel a dobré barevné podání díky technologii UltraColor. Výbornému obrazu pomáhají i technologie SmartContrast pro lepší detaily a sytější černou nebo SmartResponse pro ostrý obraz i při rychlých scénách. Monitor bere ohled také na zrak uživatele díky technologii flicker-free, jež potlačuje škodlivé blikání a zmírňuje únavu očí. Nechybí ani kompletní sada nejčastěji používaných vstupů VGA, DVI-D, MHL-HDMI i sada zabudovaných reproduktorů.

Philips uvedl tři nové monitory s cenou do 4 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Posledním z letní trojky je monitor 246E7QDSW, který se vyznačuje panelem PLS a bílým provedením. Stejně jako jeho bratříček 246E7QDAB je schopen zobrazit široký barevný gamut pro reálné zobrazení barev. Rovněž šetří oči díky technologii flicker-free a disponuje širokou škálou vstupů pro uživatelovo maximální pohodlí.

Philips uvedl tři nové monitory s cenou do 4 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny tři nové monitory od Philipsu se prodávají za cenu pod 4 000 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama