logitech-odhalil-novou-chytrou-bezpecnostni-kameru-circle-2
Novinka Logitech odhalil novou chytrou bezpečnostní kameru Circle 2

Logitech odhalil novou chytrou bezpečnostní kameru Circle 2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 6. 2017 13:15

Známý výrobce počítačových periferií se soustředí hlavně na výrobu myší, klávesnic, ale občas i webových kamer. Trochu výjimkou je pak nová kamera Circle 2, která spadá spíše do třídy bezpečnostní kamer s chytrými funkcemi. 

Reklama

Jedná se o novou verzi původního modelu Circle, která bude k dostání jak v kabelovém, tak bezdrátovém provedení. Obě kamery nabídnou širokoúhlý objektiv se zorným polem 180 stupňů, nočním viděním a možnost streamování videa v rozlišení Full HD společně s dvoucestným audiem. 

Logitech odhalil novou chytrou bezpečnostní kameru Circle 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Ke kamerám výrobce nabízí také doplňkové služby, které fungují přes internet a zahrnují třeba rozpoznávání obličejů, či "chytrá" upozornění, nebo rozdělení snímané plochy na oblasti výraznějšího pohybu. Logitech ke kamerám nabídne také prodlužovací kabel odolný proti vlivům počasí, držák na okno, nebo na přidělání na zeď, či zásuvku pro náhradní baterii. Ceny příslušenství se pohybují od cca 800 do 1 700 Kč. 

Samotné kamery pak stojí zhruba 5 100 Kč za kameru s kabelovým připojením a cca 5 700 Kč za bezdrátovou variantu. Na trh mají obě dorazit během července. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama