na-motivy-walking-dead-vznikne-serie-her-pro-vr
Novinka Na motivy Walking Dead vznikne série her pro VR

Na motivy Walking Dead vznikne série her pro VR

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 6. 2017 16:30

Ať už patříte mezi fanoušky komiksů, nebo seriálu ze světa Walking Dead, určitě vás potěší zpráva o tom, že se do něho podíváme i vlastníma očima prostřednictvím virtuální reality. 

Reklama

Walking Dead by si totiž mělo vysloužit ne jeden, ale hned několik herních titulů pro VR. Za vývojem těchto her by měla stát produkční společnost Skybound Entertainment, jejíž spoluzakladatelem je tvůrce komiksů Robert Kirkman. Oživlé mrtvé přivede v prostředí virtuální reality k životu studio Skyadance Interactive. 

Na motivy Walking Dead vznikne série her pro VR
i Zdroj: PCTuning.cz

Zatímco komiks i seriál se zaměřuje na skupinu přeživších v čele s Rickem Grimesem, první hra pro VR se bude soustředit na partu jiných postav. Přesto se prý můžeme těšit na přímou vazbu na Kirkmanovy komiksy. Zatím není jasné, zda se někdy se seriálovými potažmo komiksovými postavami setkáme také ve hrách. 

Na motivy Walking Dead vznikne série her pro VR
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně ještě není jasné, kdy se do post-apokalyptického světa plného zombie podíváme. Těšit se ale prý můžeme na inovativní interakční systém, v němž budeme zasahovat do děje. Loni vzniklé studio Skydance Interactive se již letos v červenci pochlubí svým prvním titulem pro VR platformu, který se jmenuje Archangel. Na něm se jistě prokážou kvality vývojářů pracujících na VR hrách Walking Dead. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama