nvidia-predstavuje-geforce-gtx-usb-disky-a-spousti-soutez-e3-je-game-ready
Novinka nVidia představuje GeForce GTX USB disky a spouští soutěž „E3 je Game Ready“

nVidia představuje GeForce GTX USB disky a spouští soutěž „E3 je Game Ready“

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 6. 2017 16:00

Před nástupem víkendu nám do redakční pošty dorazila zpráva, ve které americký výrobce nVidia informuje o limitované edici GeForce GTX USB disků, soutěži „E3 je Game Ready“ a dostupnosti nových Game Ready ovladačů pro tituly DiRT 4 a Nex Machina.

Reklama

Letošní aprílový žert s „GeForce GTX G-Assist” zaznamenal téměř 2,25 milionů zhlédnutí na YouTube, přičemž lidé často v diskuzi psali o USB disk s nVidie designem pro hráče. Komentáře, které volaly po GeForce GTX USB disku, který by ladil s designem jejich oblíbené grafické karty, patřily dokonce mezi ty nejoblíbenější. Firma se proto rozhodla tedy tyto hlasy vyslyšet.

nVidia vytvořila limitovanou edici USB disků v GeForce GTX designu a daruje je redaktorům a dalším influencerům, kteří mají domluvenou schůzku na letošním E3 stánku. Hráči však také nepřijdou zkrátka. 1080 disků je připraveno pro registrované členy GeForce Experience po celém světě, kteří souhlasili s přijímáním informačních sdělení nVidie.

Startuje soutěž „E3 je Game Ready“

Další šance, jak vyhrát nejen disky, ale také grafické karty GeForce GTX a další vybavení, je soutěž „E3 je Game Ready“. Hráči se mohou těšit na ceny v celkové hodnotě přesahující 100 000 amerických dolarů. Herní nadšenci, kteří budou diskutovat o nových titulech na sociálních sítích a použijí hashtagy #E3 a #GameReady, mohou být mezi šťastnými výherci. Ti, kteří mají přihlášený odběr GeForce YoutTube kanálu, mohou pro zapojení se do soutěže použít hashtag #GameReady v jakémkoliv komentáři pod videem z E3 2017. Přehled cen následuje níže:

100 výherců získá:

Limitovaná edice GeForce GTX USB disku

Herní klíče

Headsety Astro A40 nebo A50

50 výherců získá:

GeForce GTX 1080 Ti

Sady Oculus Rift + Touch VR

Monitory Acer G-SYNC

Monitory Dell G-SYNC

Hlavní cena:

Limitovaná edice GeForce GTX USB disku

iBuyPower Snowblind Battlebox Ultimate PC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama