vychazi-zavodni-hra-dirt-4-mrknete-na-trailer
Novinka Vychází závodní hra DiRT 4, mrkněte na trailer

Vychází závodní hra DiRT 4, mrkněte na trailer

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 6. 2017 15:30

V pátek vychází oficiálně na počítače a konzole závody DiRT 4 a studio Codemasters na tuto událost upozorňuje novým trailerem.

Reklama

V DiRT 4 budete mít na výběr celkem z více než 50 vozidel, avšak zatímco třetí díl byl zaměřený převážně na rally speciály, v novince si zazávodíme i v buginách, náklaďácích a terénních autech.

Chybět nemá režim kariéry ani vylepšený multiplayer se sledováním žebříčků napříč různými platformami. Během hraní zavítáme do Austrálie, Španělska, Švédska, Michiganu a Walesu. Zajímavou novinkou „čtyřky“ pak bude režim nazvaný Your Stage, který hráčům umožní zadat jisté parametry, a hra následně vybuduje celou trať. Takto upravené okruhy bude možné sdílet s kamarády.

Jak už bylo napsáno, DiRT 4 vychází 9. června na PC a konzole PS4 i Xbox One. Jde už o dvanáctý příspěvek do závodní série, která odstartovala s Colin McRae Rally v roce 1998. Po DiRT Rally z roku 2015 a arkádovém spin-offu Dirt: Showdown z roku 2012 se jedná o nástupce třetího DiRTu, který vyšel v roce 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama