znacka-aorus-nabidne-novy-tenky-notebook-s-grafickym-resenim-max-q-gtx-1080
Novinka Značka Aorus nabídne nový tenký notebook s grafickým řešením Max-Q GTX 1080

Značka Aorus nabídne nový tenký notebook s grafickým řešením Max-Q GTX 1080

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 6. 2017 11:00

Grafické řešení Max-Q od Nvidia bude u nadcházejících tenkých herních notebooků hrát prim. Díky němu se dočkáme výkonných grafik i ve skutečně tenkých herních noteboocích, jako bude Acer Predator Triton 700. Pozadu ale nechce zůstat ani značka Aorus, která si přichystala model Aorus X5 MD, který bude zmíněnému modelu od Aceru celkem hravě konkurovat. 

Reklama

Tento notebook bude vybaven 15,6palcovým displejem typu IPS s rozlišením 4K a podporou G-Sync. Je tedy pochopitelné, že bude osazen grafikou od Nvidia a to hned jednou z těch nejvýkonnějších. Grafický výkon zde totiž zajistí Max-Q řešení GeForce GTX 1080 s 8 GB VRAM. 

Značka Aorus nabídne nový tenký notebook s grafickým řešením Max-Q GTX 1080
i Zdroj: PCTuning.cz

Mozkem zařízení se stane výkonný Intel Core i7-7820HK nabízející čtyři jádra a takty od 2,9 do 3,9 GHz. Mezi dalšími prvky Aorus slibuje třeba RGB podsvícení klávesnice s možností nastavení barvy každé jednotlivé klávesy, nebo třeba 32bitové 8kanálové audio. To vše v tenkém těle o tloušťce pouhých 22,9 mm. 

Nepůjde tedy o úplně nejtenčí notebook s řešením Max-Q, nicméně v porovnání s běžnými herními notebooky se jedná o velice tenkou šasi. Cenovku notebook ani přesné datum uvedení na trh bohužel zatím neznáme.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama